tiistai 25. elokuuta 2015

Kino Wanhakop

Torstaina 20.8. kävimme pienellä porukalla vierailemassa Kino Wanhakopissa, joka on Hauholla toimiva ELY-keskuksen tukema mediakoulutushanke työttömille nuorille. Hankkeen tarkoituksena on antaa nuorille valmiudet tuottaa erilaista mediasisältöä ja koulutuksen aikana perehdytäänkin perusteellisesti niin äänen, kuvan kuin videonkin tuottamiseen. Koulutuksen sisältö on siis hyvin monipuolinen.

Torstaisen tutustumiskäyntimme aikana meille kerrottiin ensin hankkeen toiminnasta yleensä ja meillä oli myös mahdollisuus tutustua paikan tiloihin, kuten äänieristettyyn äänitysstudioon. Laitteisto Kino Wanhakopissa on hyvin kattava, mikä mahdollistaa monien erilaisten projektien toteuttamisen. Tämänhetkiset kurssilaiset esittelivät meille myös omia projektejaan ja saimmekin muun muassa nähdä vielä editointivaiheessa olevan videon, jonka he kuvasivat aikaisemman Dumela-ryhmän toteuttamasta torin elävöittämistempauksesta. Pääsimme itse vaikuttamaan muun muassa videossa käytettävään taustamusiikkiin ja saimme myös kokeilla äänitysstudiossa äänittämistä.

Kaiken kaikkiaan vierailu oli hyvin mielenkiintoinen ja osa ryhmämme jäsenistä olikin kiinnostuneita mahdollisesti osallistumaan kurssille tulevaisuudessa. Jos media-alan parissa työskentely siis vähänkään kiinnostaa, on Kino Wanhakop ehdottomasti vierailun arvoinen paikka.

Lisätietoja Kino Wanhakopista löytyy täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti